MERSİN / SİLİFKE - Akdere Şehit Öğretmen Hamit Sütmen Ortaokulu

Mrt

NEVRUZ BAYRAMI İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZLE ETKİNLİKLER DÜZENLEDİK.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI YAPILDI.

Mrt

28 ŞUBAT-6 MART SİVİL SAVUNMA HAFTASI NEDENİYLE DEPREM TATBİKATI YAPILDI VE YANGIN SÖNDÜRME EĞİTİMİ VERİLDİ.

Mrt

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN KALELİ YAKAN TOP TURNUVASINA KATILDIK.

Mrt

İkinci donem yapılacak ortak sınavlara ilişkin kılavuz yayımlandı.

Ara

Okulda Diyabet Programı Eğitim Platformu Nedir?

Okulda Diyabet Programı Eğitim Platformu; Millî Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği iş birliği ile başlatılan, diyabetin daha iyi anlaşılmasını ve okul ortamında diyabetli çocukların desteklenmesini sağlamayı amaçlayan bir eğitim projesidir. Bu platform ile eğitim alan okul personeli diyabetli çocukların okul yaşamı boyunca sağlıklarının korunması ve kendilerini güvende hissetmeleri için önemli bilgiler edinirken, sitemizi ziyaret eden diyabetli çocuk aileleri de diyabet hakkında faydalı bilgilere ulaşabilmektedir.

Ara

ÖĞRECİLERİMİZLE BİRLİKTE ATATÜRK FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN SİLİFKE SİNEMA SALONUNA GİDİLDİ. ARDINDAN TAŞUCU ÖĞRETMEN EVİNDE TOPLUCA YEMEK YENDİ.

Ara

SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ OKULUMUZDA MESLEKLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER VERMEK İÇİN 14 ARALIKTA EĞİTİM VERİLDİ.

Ara

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ 100.YILI ÖĞRENCİ , ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA KUTLANDA COŞKU İLE KUTLANDI.

Ara

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 23.10.2023 TARİHİNDE YAPILDI.

Ara

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı içinde 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri  1. dönem 2. yazılı sınavları 26 Aralık 2023 Salı günü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacaktır. Ülke geneli yapılacak ortak sınavlar; 6. sınıflarda Türkçe ve matematik derslerinden 16 adet çoktan seçmeli sorudan oluşan testlerle yapılacaktır.